Danielsjes-in-Afrika.reismee.nl

Dag 29: zaterdag 19 mei 2012 – Windhoek en dan naar huis!

Na een goede vlucht van totaal 10uur landen we om 7:15uur op het vliegveld van Frankfurt. Koffers zijn na een half uurtje ook allemaal meegekomen en dan nog met de bus naar het treinstation, alwaar we om 8:25uur de ICI trein naar Düsseldorf nemen. Om 9:40uur zijn we in Düsseldorf en stappen we over op de trein met bestemming Venlo. Hier komen we om 11uur aan en Maaike staat ons op het station al op te wachten, heerlijk om haar weer te zien. Dan nog een goed uur en dan zijn we weer thuis na een geweldige vakantie te hebben gehad. Het is weer vreemd om in een schoon huis binnen te komen, maar ook wel weer lekker.

We kunnen in ieder geval terugkijken op een intensieve en zeer avontuurlijke reis waarbij vooral de prachtige natuur en de talrijke soorten wilde dieren een prachtige combinatie vormden. Echt een aanrader!

Hakuna Matata!

Anja

Welkom thuis. Jullie hebben in ieder geval zon meegebracht. Ik heb jullie geweldige reis helemaal gevolgd maar ben ook zeer benieuwd naar de mondelinge vertellingen! Maar kom eerst maar eens lekker bij in jullie eigen vertrouwde omgeving.

Petra

Hoi, vol belangstelling las ik jullie reisverslag.
Wij gaan in september ongeveer hetzelde doen.
Zouden we eens kunne mailen voor wat praktische vragen

Vr groet.
[email protected]